Inpackningar

Inpackningar

Alginpackning

En utrensande behandling som börjar med en scrub, där döda hudceller avlägsnas från din kropp. Efter peelingen svepas du in i en varm alginpackning. Under tiden du njuter av ånga på hela kroppen får du ansiktsmask och ansiktsmassage. Kuren avslutas med body lotion.

70 min 750 kr

Aromainpackning

Kuren inleds med en bodyscrub som tar bort döda hudceller. inpackningen, med väldoftande eteriska oljor, påverkar dina sinnen. Behandlingen ger en mjuk och len hud samt har en lugnande, avslappnade eller uppiggande effekt beror på vilken olja du väljer. Ansiktsmask och massage ingår.

70 min 750 kr

Lerinpackning

Denna kur passar utmärkt för trötta och stela muskler och leder som behöver avkoppling, rengöring och näring. Under tiden leran verkar på kroppen appliceras en ansiktsmask. Därefter får du en ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lätt massage.


60 min 650 kr


Kakao Chocolate Spa Body Wrap

Kuren börjar med en effektiv kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor, avlägsnar effektivt gamla hudceller, friskar upp huden och motverkar celluliter. Din kropp blir underbart avkopplad och din hud fantastiskt mjuk och len. Därefter appliceras en varm inpackning med kakao mousse som har en slimmande och uppstramande effekt.

Du duschar av inpackningen i en varm dusch och avslutar kuren med en lätt massage av lotion med chocolate doft.

70 min 750 kr